Μενού Κλείσιμο

Ιδρύθηκε  το 2003 στο Ηράκλειο της Κρήτης  και την στελεχώνουν άτομα τα οποία έχουν εικοσαετή εμπειρία στης παροχές υπηρεσιών φύλαξης και διαθέτη άδεια λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας του υπουργείου δημόσιας τάξης βάση του νόμου 2518/97.

 Η άψογη οργάνωση, η μεγάλη εμπειρία, το ήθος, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, μας καθιέρωσαν στις κορυφαίες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Η εταιρία μας κινείτε με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό έτσι ώστε οι πελάτες της να έχουν την απαραίτητη ασφάλεια για μια ήρεμη εργασιακή και προσωπική ζωή.

Η διαρκή αύξηση της εγκληματικότητας δημιουργεί την ανάγκη λήψεων προληπτικών μέτρων έτσι ώστε να προστατεύει ο καθένας την περιούσια του όσο  μεγάλη η μικρή είναι για τους λόγους του ότι είναι κόπος μιας ολόκληρης ζωής.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιοδήποτε έργο ασφαλείας ιδιωτικών και δημόσιων χώρων.

Επενδύσαμε  τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό έτσι ώστε να αναπτύξουμε στους πελάτες μας ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας στης υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που συμφωνούνται πλήρους με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πριν από οποιαδήποτε έναρξη υπηρεσιών ασφαλείας ειδική ομάδα κάνει έναν έλεγχο ασφαλείας ΔΩΡΕΑΝ έτσι ώστε να δώσει στον πελάτη τις πιο εξειδικευμένες και οικονομικότερες παροχές ασφαλείας.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας μας αποτελεί το γεγονός ότι συνεχώς την εμπιστεύονται επαγγελματίες και ιδιώτες λόγου των άψογων υπηρεσιών που προσφέρει.

Κοντά μας  θα βρείτε έναν ισχυρό σύμμαχο για την ασφάλειά σας, Η κύρια αποστολή μας είναι

                Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ σε όλους τους τομείς της ζωής σας

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Αναπτυσσόμαστε στρατηγικά και οργανικά καλύπτοντας τις ανάγκες και ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών μας. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που οι πελάτες μας έχουν στο μυαλό τους τις υπηρεσίες ασφαλείας, πηγαίνοντας καθημερινά ένα βήμα παραπέρα. Βάζουμε πρώτα τον πελάτη, διατηρούμε ανοιχτή και συνεχή επικοινωνία, και μένουμε πιστοί στις κατευθυντήριες αρχές μας:

  • Εμπιστοσύνη, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες, το προσωπικό και οι συνεργάτες μπορούν να βασιστούν σε εμάς
  • Ακεραιότητα – Τιμάμε τις δεσμεύσεις μας και κάνουμε πάντα αυτό που λέμε
  • Αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας