Μενού Κλείσιμο

Μέτρα ασφαλείας στις παραλίες

Το καλοκαίρι θεωρείται ιδανική εποχή για χαλάρωση και διασκέδαση , όμως με τη πάροδο των ετών έχει μετατραπεί σε περίοδο μεγάλου άγχους και στρες λόγω των διάφορων μορφών εγκληματικότητας. Τα τελευταία έτη παρουσιάζονται σημαντικά υψηλά ποσοστά κρουσμάτων κλοπών σε παραλίες και στα διάφορα τουριστικά θέρετρα με θύματα ανυποψίαστους λουόμενους, την ώρα που απολαμβάνουν ανέμελες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Διαβάστε περισσότερα: Μέτρα ασφαλείας στις παραλίες

Μέτρα ασφαλείας για το καλοκαίρι

Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, η εγκληματικότητα έχει παρουσιάσει ραγδαία αύξηση σε όλους τους τύπους εγκλημάτων και κυρίως στις κλοπές και στις διαρρήξεις.

Παρόλο που τέτοιου είδους περιστατικά λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ανεξάρτητα από το αν είναι μέρα ή νύχτα, το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου παρατηρείται κατακόρυφη αύξηση των συγκεκριμένων κρουσμάτων.

Ανθρώπινη ανάγκη για ασφάλεια και ο ρόλος των Εταιρειών Security

Εταιρείες Security & κοινωνικός ρόλος

Η ανάγκη των ανθρώπων για σιγουριά και καθημερινά αμειβόμενη εργασία τους οδήγησε στις πόλεις και ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις, δημιουργώντας έτσι τα μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτή όμως η φυσική ενέργεια των ανθρώπων προσηλύτισε εκτός από τους εκλεκτούς και τα πιο σαθρά κομμάτια της κοινωνίας.

‘Έτσι η εγκληματικότητα άρχισε να εισέρχεται  και να διαβρώνει τον κοινωνικό ιστό των κοινωνιών της γης., Τα κράτη και ιδιαίτερα οι κυβερνήσεις έδειξαν “αδύναμες” να καταφέρουν να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα με απόλυτο και επιτυχημένο τρόπο. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν την εν λόγο υποχρέωση να αναλάβουν οι εταιρείες security.

Κριτήρια επιλογής εταιρείας υπηρεσιών ασφάλειας

Σε μια χώρα που η λιτότητα έχει κατακρεουργήσει την πολυτέλεια άρα και την ποιότητα της ζωής μας πολλοί από εμάς αναρωτιόμαστε πως θα μπορούσαμε να νοιώθουμε ασφαλείς με λίγα χρήματα. Η ζωή μας είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που έχουμε. Η τιμή της είναι ανεκτίμητη. Η ασφάλεια της ζωής  του κάθε ανθρώπου είναι και αυτή ανεκτίμητη. Χωρίς τη σιγουριά της ασφάλειας τίποτε δε θα μπορούσε να γίνει σωστά.